Guldsmed i Karlshamn. Här finns alla guldsmeder i Karlshamn som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Karlshamn

Annons:

Bästa guldsmed i Karlshamn - erfarna och pålitliga guldsmeder i Karlshamn där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Karlshamn som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Karlshamn också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Karlshamn är också möjligt om du besöker någon av de 3 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Karlshamn

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Karlshamn:

Guldfynd
Drottningg. 57
374 36 Karlshamn


Göranssons Guld & Ur AB
Drottningg. 62
374 36 Karlshamn


Frembergs Guldsmedja AB
Drottningg. 50
374 35 KARLSHAMN

Annons:

Laga och reparera smycken i Karlshamn

De olika guldsmeder som finns i Karlshamn kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Karlshamn varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Karlshamn för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du lära mer om Karlshamn om du vill veta mer än guldsmeder i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 3 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Karlshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Blekinge.