Guldsmed i Borlänge. Här finns alla guldsmeder i Borlänge som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Borlänge

Annons:

Bästa guldsmed i Borlänge - erfarna och pålitliga guldsmeder i Borlänge där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Borlänge som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Borlänge också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Borlänge är också möjligt om du besöker någon av de 5 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Borlänge

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Borlänge:

Guldfynd
Kupolen 94 Kupolen
781 70 BORLÄNGE


Lindés Ur & Guld
Sveag. 3
784 33 BORLÄNGE


Albrekts Guld
Kupolen
781 70 BORLÄNGE


Ilanna
Bragegallerian 5 Bragegallerian
784 33 BORLÄNGE


Guldsmedjan i Borlänge AB
Sveag. 2
784 33 BORLÄNGE

Annons:

Laga och reparera smycken i Borlänge

De olika guldsmeder som finns i Borlänge kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Borlänge varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Borlänge för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du lära mer om Borlänge om du vill veta mer än guldsmeder i Borlänge.

I Borlänge hittade vi sammanlagt 5 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Borlänge som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Dalarna.