Guldsmed i Falun. Här finns alla guldsmeder i Falun som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Falun

Annons:

Bästa guldsmed i Falun - erfarna och pålitliga guldsmeder i Falun där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Falun som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Falun också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Falun är också möjligt om du besöker någon av de 5 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Falun

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Falun:

Bröderna Lundqvist Guld, AB
Kristineg. 23
791 60 FALUN


Juvelen Ur & Guld
Geislers Gränd 3
791 71 FALUN


Guldfynd
Holmg. 10 Bergströms Galleria
791 71 FALUN


Atshan Guldsmed
Ö. Hamng. 20 Falan Galleria
791 71 FALUN


Tamara Aljumayly
Ö. Hamng. 18
791 71 FALUN

Annons:

Laga och reparera smycken i Falun

De olika guldsmeder som finns i Falun kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Falun varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Falun för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Falun

I Falun finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du lära mer om Falun om du vill veta mer än guldsmeder i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 5 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Falun som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Dalarna.