Guldsmed i Laholm. Här finns alla guldsmeder i Laholm som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Laholm

Annons:

Bästa guldsmed i Laholm - erfarna och pålitliga guldsmeder i Laholm där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Laholm som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Laholm också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Laholm är också möjligt om du besöker någon av de 2 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Laholm

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Laholm:

Smycket Ur & Guld I Laholm AB
Stortorget 13
312 30 Laholm


The Viking Piercing Studio
Öringe 101 B
312 91 LAHOLM

Annons:

Laga och reparera smycken i Laholm

De olika guldsmeder som finns i Laholm kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Laholm varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Laholm för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Laholm

I Laholm finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du lära mer om Laholm om du vill veta mer än guldsmeder i Laholm.

I Laholm hittade vi sammanlagt 2 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Laholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Halland.