Guldsmed i Åre. Här finns alla guldsmeder i Åre som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Åre

Annons:

Bästa guldsmed i Åre - erfarna och pålitliga guldsmeder i Åre där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Åre som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Åre också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Åre är också möjligt om du besöker någon av de 3 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Åre

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Åre:

Åre Guld AB
Stationsv. 16
830 13 åre


Jeff Davis Fjällsmycken
Kurortsv. 20
830 13 åre


Courageux
Tottv. 53 C
830 13 åre

Annons:

Laga och reparera smycken i Åre

De olika guldsmeder som finns i Åre kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Åre varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Åre för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Åre

I Åre finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du lära mer om Åre om du vill veta mer än guldsmeder i Åre.

I Åre hittade vi sammanlagt 3 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Åre som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Jämtland.