Guldsmed i Frösön. Här finns alla guldsmeder i Frösön som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Frösön

Annons:

Bästa guldsmed i Frösön - erfarna och pålitliga guldsmeder i Frösön där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Frösön som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Frösön också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Frösön är också möjligt om du besöker någon av de 2 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Frösön

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Frösön:

Schalins Guld AB
Mjällev. 32
832 53 Frösön


Bäckströms Guldsmide KB
Sidvallsv. 5
832 53 Frösön

Annons:

Laga och reparera smycken i Frösön

De olika guldsmeder som finns i Frösön kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Frösön varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Frösön för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Frösön

I Frösön finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du lära mer om Frösön om du vill veta mer än guldsmeder i Frösön.

I Frösön hittade vi sammanlagt 2 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Frösön som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Jämtland.