Guldsmed i Östersund. Här finns alla guldsmeder i Östersund som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Östersund

Annons:

Bästa guldsmed i Östersund - erfarna och pålitliga guldsmeder i Östersund där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Östersund som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Östersund också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Östersund är också möjligt om du besöker någon av de 6 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Östersund

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Östersund:

Larssons Guld - SMYCKA
Kyrkg. 45
831 34 östersund


Hallbergs Guld
Prästg. 29
831 31 ÖSTERSUND


Guldfynd
Prästg. 31
831 31 ÖSTERSUND


Lilla Larssons Guld AB
Prästg. 24
831 31 ÖSTERSUND


Andersson, Bo Gunnar
Kyrkg. 61 B
831 34 östersund


Gravyr & Smide, T L
N. Torlandsg. 15 C
831 47 östersund

Annons:

Laga och reparera smycken i Östersund

De olika guldsmeder som finns i Östersund kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Östersund varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Östersund för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Östersund

I Östersund finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du lära mer om Östersund om du vill veta mer än guldsmeder i Östersund.

I Östersund hittade vi sammanlagt 6 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Östersund som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Jämtland.