Guldsmed i Reftele. Här finns alla guldsmeder i Reftele som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Reftele

Annons:

Bästa guldsmed i Reftele - erfarna och pålitliga guldsmeder i Reftele där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Reftele som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Reftele också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Reftele är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Reftele

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Reftele:

Björkmans Ur & Guld AB
Storg. 23
330 21 Reftele

Annons:

Laga och reparera smycken i Reftele

De olika guldsmeder som finns i Reftele kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Reftele varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Reftele för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Reftele

I Reftele finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan du lära mer om Reftele om du vill veta mer än guldsmeder i Reftele.

I Reftele hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Reftele som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Jönköping.