Guldsmed i Borgholm. Här finns alla guldsmeder i Borgholm som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Borgholm

Annons:

Bästa guldsmed i Borgholm - erfarna och pålitliga guldsmeder i Borgholm där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Borgholm som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Borgholm också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Borgholm är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Borgholm

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Borgholm:

Smycka Ljungströms Ur o. Guld
Storg. 15
387 31 Borgholm

Annons:

Laga och reparera smycken i Borgholm

De olika guldsmeder som finns i Borgholm kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Borgholm varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Borgholm för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du lära mer om Borgholm om du vill veta mer än guldsmeder i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Borgholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Kalmar.