Guldsmed i Ljungbyholm. Här finns alla guldsmeder i Ljungbyholm som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Ljungbyholm

Annons:

Bästa guldsmed i Ljungbyholm - erfarna och pålitliga guldsmeder i Ljungbyholm där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Ljungbyholm som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Ljungbyholm också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Ljungbyholm är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Ljungbyholm

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Ljungbyholm:

Ädelsmide Per Öberg
Harbyv. 23
388 32 LJUNGBYHOLM

Annons:

Laga och reparera smycken i Ljungbyholm

De olika guldsmeder som finns i Ljungbyholm kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Ljungbyholm varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Ljungbyholm för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du lära mer om Ljungbyholm om du vill veta mer än guldsmeder i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Ljungbyholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Kalmar.