Guldsmed i Vimmerby. Här finns alla guldsmeder i Vimmerby som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Vimmerby

Annons:

Bästa guldsmed i Vimmerby - erfarna och pålitliga guldsmeder i Vimmerby där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Vimmerby som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Vimmerby också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Vimmerby är också möjligt om du besöker någon av de 4 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Vimmerby

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Vimmerby:

Guldsmeden
Norrtullsg. 2
598 37 VIMMERBY


Miltons Guld
Sevedeg. 39
598 37 VIMMERBY


Vimmerby Tenn Butik AB
Älåkrag. 12
598 40 VIMMERBY


Juvelerarefirman B. Milton AB
Sevedeg. 39
598 37 VIMMERBY

Annons:

Laga och reparera smycken i Vimmerby

De olika guldsmeder som finns i Vimmerby kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Vimmerby varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Vimmerby för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du lära mer om Vimmerby om du vill veta mer än guldsmeder i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi sammanlagt 4 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Vimmerby som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Kalmar.