Guldsmed i Boden. Här finns alla guldsmeder i Boden som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Boden

Annons:

Bästa guldsmed i Boden - erfarna och pålitliga guldsmeder i Boden där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Boden som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Boden också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Boden är också möjligt om du besöker någon av de 2 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Boden

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Boden:

Fritz Olsson Boden
Kungsg. 38
961 64 Boden


Smycka Ur & Guld
Kungsg. 36
961 64 Boden

Annons:

Laga och reparera smycken i Boden

De olika guldsmeder som finns i Boden kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Boden varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Boden för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Boden

I Boden finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du lära mer om Boden om du vill veta mer än guldsmeder i Boden.

I Boden hittade vi sammanlagt 2 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Boden som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Norrbotten.