Guldsmed i Kalix. Här finns alla guldsmeder i Kalix som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Kalix

Annons:

Bästa guldsmed i Kalix - erfarna och pålitliga guldsmeder i Kalix där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Kalix som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Kalix också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Kalix är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Kalix

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Kalix:

Fritz Olsson Kalix
Strandg. 10 Galleria Kalix
952 33 KALIX

Annons:

Laga och reparera smycken i Kalix

De olika guldsmeder som finns i Kalix kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Kalix varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Kalix för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Kalix

I Kalix finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du lära mer om Kalix om du vill veta mer än guldsmeder i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Kalix som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Norrbotten.