Guldsmed i Karesuando. Här finns alla guldsmeder i Karesuando som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Karesuando

Annons:

Bästa guldsmed i Karesuando - erfarna och pålitliga guldsmeder i Karesuando där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Karesuando som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Karesuando också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Karesuando är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Karesuando

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Karesuando:

Erica Huuva, Samiskt Silverdesign
Idivuoma 2392
980 16 KARESUANDO

Annons:

Laga och reparera smycken i Karesuando

De olika guldsmeder som finns i Karesuando kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Karesuando varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Karesuando för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Karesuando

I Karesuando finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånarantal: 303, år 2010

Här kan du lära mer om Karesuando om du vill veta mer än guldsmeder i Karesuando.

I Karesuando hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Karesuando som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Norrbotten.