Guldsmed i Kiruna. Här finns alla guldsmeder i Kiruna som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Kiruna

Annons:

Bästa guldsmed i Kiruna - erfarna och pålitliga guldsmeder i Kiruna där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Kiruna som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Kiruna också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Kiruna är också möjligt om du besöker någon av de 3 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Kiruna

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Kiruna:

Guldfynd
Föreningsg. 6
981 31 Kiruna


Iduna AB
Föreningsg. 6
981 31 KirunaGidlöws Guldsmedsaffär AB
Föreningsg

Annons:

Laga och reparera smycken i Kiruna

De olika guldsmeder som finns i Kiruna kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Kiruna varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Kiruna för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du lära mer om Kiruna om du vill veta mer än guldsmeder i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 3 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Kiruna som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Norrbotten.