Guldsmed i Lannavaara. Här finns alla guldsmeder i Lannavaara som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Lannavaara

Annons:

Bästa guldsmed i Lannavaara - erfarna och pålitliga guldsmeder i Lannavaara där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Lannavaara som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Lannavaara också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Lannavaara är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Lannavaara

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Lannavaara:

River Jewelry & Design AB
Guldvaskarvägen 4
980 13 Lannavaara

Annons:

Laga och reparera smycken i Lannavaara

De olika guldsmeder som finns i Lannavaara kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Lannavaara varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Lannavaara för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Lannavaara

I Lannavaara finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Lannavaara är en småort i Kiruna kommun. Det finns järnmalmsfyndigheter några kilometer från Lannavaara, och det har funnits planer på att starta gruvor där. I Lannavaara finns företaget Kristallen AB som bedriver utbildning inom ädelstenar och guldsmide.

Yta: 55 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Här kan du lära mer om Lannavaara om du vill veta mer än guldsmeder i Lannavaara.

I Lannavaara hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Lannavaara som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Norrbotten.