Guldsmed i Sangis. Här finns alla guldsmeder i Sangis som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Sangis

Annons:

Bästa guldsmed i Sangis - erfarna och pålitliga guldsmeder i Sangis där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Sangis som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Sangis också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Sangis är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Sangis

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Sangis:

Fröken Annas Juveler
Byv. 16 A
952 72 Sangis

Annons:

Laga och reparera smycken i Sangis

De olika guldsmeder som finns i Sangis kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Sangis varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Sangis för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Sangis

I Sangis finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du lära mer om Sangis om du vill veta mer än guldsmeder i Sangis.

I Sangis hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Sangis som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Norrbotten.