Guldsmed i Kumla. Här finns alla guldsmeder i Kumla som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Kumla

Annons:

Bästa guldsmed i Kumla - erfarna och pålitliga guldsmeder i Kumla där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Kumla som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Kumla också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Kumla är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Kumla

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Kumla:

Lilla Boden i Kumla
Odeng. 7 B
692 30 Kumla

Annons:

Laga och reparera smycken i Kumla

De olika guldsmeder som finns i Kumla kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Kumla varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Kumla för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Kumla

I Kumla finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du lära mer om Kumla om du vill veta mer än guldsmeder i Kumla.

I Kumla hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Kumla som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Örebro.