Guldsmed i Glanshammar. Här finns alla guldsmeder i Glanshammar som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Glanshammar

Annons:

Bästa guldsmed i Glanshammar - erfarna och pålitliga guldsmeder i Glanshammar där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Glanshammar som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Glanshammar också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Glanshammar är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Glanshammar

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Glanshammar:

High & Deep, Maria Hagberg
Gäddeby 711
705 97 GLANSHAMMAR

Annons:

Laga och reparera smycken i Glanshammar

De olika guldsmeder som finns i Glanshammar kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Glanshammar varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Glanshammar för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Glanshammar

I Glanshammar finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du lära mer om Glanshammar om du vill veta mer än guldsmeder i Glanshammar.

I Glanshammar hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Glanshammar som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Örebro.