Guldsmed i Hallsberg. Här finns alla guldsmeder i Hallsberg som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Hallsberg

Annons:

Bästa guldsmed i Hallsberg - erfarna och pålitliga guldsmeder i Hallsberg där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Hallsberg som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Hallsberg också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Hallsberg är också möjligt om du besöker någon av de 2 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Hallsberg

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Hallsberg:

Carinas Guldsmide
V. Storg. 1
694 30 Hallsberg


Iml Ur & Guld AB
Allég. 106
694 30 Hallsberg

Annons:

Laga och reparera smycken i Hallsberg

De olika guldsmeder som finns i Hallsberg kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Hallsberg varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Hallsberg för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du lära mer om Hallsberg om du vill veta mer än guldsmeder i Hallsberg.

I Hallsberg hittade vi sammanlagt 2 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Hallsberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Örebro.