Guldsmed i Kisa. Här finns alla guldsmeder i Kisa som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Kisa

Annons:

Bästa guldsmed i Kisa - erfarna och pålitliga guldsmeder i Kisa där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Kisa som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Kisa också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Kisa är också möjligt om du besöker någon av de 4 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Kisa

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Kisa:

Ädelsmedjan
Grönedeg. 2 A
590 37 Kisa


Ädelsmedjan
Grönedeg. 2 A
590 37 Kisa


Tommys Guld o. Gravyr
Yxsmedshult Johansgården
590 39 Kisa


Swedish Gem AB
Mjällerum Hökstugan
590 39 Kisa

Annons:

Laga och reparera smycken i Kisa

De olika guldsmeder som finns i Kisa kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Kisa varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Kisa för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Kisa

I Kisa finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du lära mer om Kisa om du vill veta mer än guldsmeder i Kisa.

I Kisa hittade vi sammanlagt 4 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Kisa som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Östergötland.