Guldsmed i Höör. Här finns alla guldsmeder i Höör som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Höör

Annons:

Bästa guldsmed i Höör - erfarna och pålitliga guldsmeder i Höör där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Höör som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Höör också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Höör är också möjligt om du besöker någon av de 3 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Höör

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Höör:

M A Guldsmedjan HB
Marknadsv. 2
243 93 HÖÖR


Larssons Ur Optik och Guld i Höör AB
Storg. 35 B
243 30 Höör


Fashion For 1100
Hoppgränd 2
243 33 HÖÖR

Annons:

Laga och reparera smycken i Höör

De olika guldsmeder som finns i Höör kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Höör varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Höör för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Höör

I Höör finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du lära mer om Höör om du vill veta mer än guldsmeder i Höör.

I Höör hittade vi sammanlagt 3 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Höör som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Skåne.