Guldsmed i Hörby. Här finns alla guldsmeder i Hörby som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Hörby

Annons:

Bästa guldsmed i Hörby - erfarna och pålitliga guldsmeder i Hörby där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Hörby som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Hörby också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Hörby är också möjligt om du besöker någon av de 2 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Hörby

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Hörby:

Brannings Ur och Guld
0415 - 101 24Kjellkvist Guldsmide
Storg. 1
242 31 Hörby

Annons:

Laga och reparera smycken i Hörby

De olika guldsmeder som finns i Hörby kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Hörby varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Hörby för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Hörby

I Hörby finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du lära mer om Hörby om du vill veta mer än guldsmeder i Hörby.

I Hörby hittade vi sammanlagt 2 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Hörby som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Skåne.