Guldsmed i Klippan. Här finns alla guldsmeder i Klippan som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Klippan

Annons:

Bästa guldsmed i Klippan - erfarna och pålitliga guldsmeder i Klippan där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Klippan som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Klippan också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Klippan är också möjligt om du besöker någon av de 3 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Klippan

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Klippan:

Guld o Silversmedjan
Storg. 46
264 33 KLIPPAN


Ahlbergs Guld o. Ur
Storg. 17
264 33 KLIPPAN


AB Guld O Silversmedjan I Perstorp
Storg. 46
264 33 KLIPPAN

Annons:

Laga och reparera smycken i Klippan

De olika guldsmeder som finns i Klippan kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Klippan varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Klippan för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Klippan

I Klippan finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du lära mer om Klippan om du vill veta mer än guldsmeder i Klippan.

I Klippan hittade vi sammanlagt 3 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Klippan som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Skåne.