Guldsmed i Limhamn. Här finns alla guldsmeder i Limhamn som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Limhamn

Annons:

Bästa guldsmed i Limhamn - erfarna och pålitliga guldsmeder i Limhamn där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Limhamn som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Limhamn också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Limhamn är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Limhamn

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Limhamn:

Guldina
Linnég. 34
216 14 Limhamn

Annons:

Laga och reparera smycken i Limhamn

De olika guldsmeder som finns i Limhamn kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Limhamn varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Limhamn för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du lära mer om Limhamn om du vill veta mer än guldsmeder i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Limhamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Skåne.