Guldsmed i Oxie. Här finns alla guldsmeder i Oxie som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Oxie

Annons:

Bästa guldsmed i Oxie - erfarna och pålitliga guldsmeder i Oxie där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Oxie som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Oxie också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Oxie är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Oxie

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Oxie:

Guldvaruaktiebolaget G. Dahlgren & Co
Rapsåkersv. 23
238 36 OXIE

Annons:

Laga och reparera smycken i Oxie

De olika guldsmeder som finns i Oxie kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Oxie varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Oxie för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Oxie

I Oxie finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du lära mer om Oxie om du vill veta mer än guldsmeder i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Oxie som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Skåne.