Guldsmed i Flen. Här finns alla guldsmeder i Flen som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Flen

Annons:

Bästa guldsmed i Flen - erfarna och pålitliga guldsmeder i Flen där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Flen som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Flen också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Flen är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Flen

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Flen:

Ur O Guld Antiken I Södermanland AB
Scheeleg. 2 A
642 35 FLEN

Annons:

Laga och reparera smycken i Flen

De olika guldsmeder som finns i Flen kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Flen varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Flen för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Flen

I Flen finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du lära mer om Flen om du vill veta mer än guldsmeder i Flen.

I Flen hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Flen som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Södermanland.