Guldsmed i Katrineholm. Här finns alla guldsmeder i Katrineholm som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Katrineholm

Annons:

Bästa guldsmed i Katrineholm - erfarna och pålitliga guldsmeder i Katrineholm där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Katrineholm som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Katrineholm också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Katrineholm är också möjligt om du besöker någon av de 5 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Katrineholm

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Katrineholm:

Guldfynd
Köpmang. 15
641 30 Katrineholm


Dahlströms Guld
Köpmang. 13 C
641 30 Katrineholm


Guldsmed Inga Garmland
Fabriksg. 1
641 30 Katrineholm


Katrineholms Guld E.F
Drottningg. 3
641 30 Katrineholm


Katrineholms Guld HB
Drottningg. 3
641 30 Katrineholm

Annons:

Laga och reparera smycken i Katrineholm

De olika guldsmeder som finns i Katrineholm kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Katrineholm varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Katrineholm för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du lära mer om Katrineholm om du vill veta mer än guldsmeder i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 5 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Katrineholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Södermanland.