Guldsmed i Stallarholmen. Här finns alla guldsmeder i Stallarholmen som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Stallarholmen

Annons:

Bästa guldsmed i Stallarholmen - erfarna och pålitliga guldsmeder i Stallarholmen där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Stallarholmen som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Stallarholmen också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Stallarholmen är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Stallarholmen

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Stallarholmen:

Om-Openmind AB
Håstahagv. 56 B
645 62 STALLARHOLMEN

Annons:

Laga och reparera smycken i Stallarholmen

De olika guldsmeder som finns i Stallarholmen kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Stallarholmen varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Stallarholmen för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du lära mer om Stallarholmen om du vill veta mer än guldsmeder i Stallarholmen.

I Stallarholmen hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Stallarholmen som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Södermanland.