Guldsmed i Farsta. Här finns alla guldsmeder i Farsta som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Farsta

Annons:

Bästa guldsmed i Farsta - erfarna och pålitliga guldsmeder i Farsta där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Farsta som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Farsta också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Farsta är också möjligt om du besöker någon av de 6 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Farsta

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Farsta:

Guldfynd
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Hallbergs Guld
Farsta Centrum
123 47 Farsta


Albrekts Guld
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Smycka
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Victor Hugo Leon Cortes
Nordmarksv. 25
123 72 Farsta


Silver Oasen AB
Farsta Torg 21
123 47 Farsta

Annons:

Laga och reparera smycken i Farsta

De olika guldsmeder som finns i Farsta kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Farsta varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Farsta för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du lära mer om Farsta om du vill veta mer än guldsmeder i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 6 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Farsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Stockholm.