Guldsmed i Hägersten. Här finns alla guldsmeder i Hägersten som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Hägersten

Annons:

Bästa guldsmed i Hägersten - erfarna och pålitliga guldsmeder i Hägersten där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Hägersten som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Hägersten också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Hägersten är också möjligt om du besöker någon av de 6 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Hägersten

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Hägersten:

Anders Fors Guldateljé
Backebog. 14
129 40 HÄGERSTEN


Älvans Guldatelié
Midsommarv. 11
126 35 Hägersten


Galaxy Guld & Silversmide
Boktryckarv. 41
129 33 HÄGERSTEN


Männapsoo, Gustav
Doktor Widerströms g. 80
129 54 Hägersten


Rj Guld & Ädelarbeten
Kristallv. 112
126 78 HÄGERSTEN


Siranova HB
Metronomg. 5
126 28 Hägersten

Annons:

Laga och reparera smycken i Hägersten

De olika guldsmeder som finns i Hägersten kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Hägersten varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Hägersten för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du lära mer om Hägersten om du vill veta mer än guldsmeder i Hägersten.

I Hägersten hittade vi sammanlagt 6 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Hägersten som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Stockholm.