Guldsmed i Hässelby. Här finns alla guldsmeder i Hässelby som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Hässelby

Annons:

Bästa guldsmed i Hässelby - erfarna och pålitliga guldsmeder i Hässelby där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Hässelby som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Hässelby också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Hässelby är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Hässelby

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Hässelby:

Goldstone
Aprikosg. 31
165 66 HÄSSELBY

Annons:

Laga och reparera smycken i Hässelby

De olika guldsmeder som finns i Hässelby kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Hässelby varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Hässelby för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Hässelby

I Hässelby finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du lära mer om Hässelby om du vill veta mer än guldsmeder i Hässelby.

I Hässelby hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Hässelby som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Stockholm.