Guldsmed i Järfälla. Här finns alla guldsmeder i Järfälla som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Järfälla

Annons:

Bästa guldsmed i Järfälla - erfarna och pålitliga guldsmeder i Järfälla där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Järfälla som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Järfälla också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Järfälla är också möjligt om du besöker någon av de 6 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Järfälla

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Järfälla:

Guldfynd
Jakobsbergs Centrum
177 30 JÄRFÄLLA


Danielsson Guldsmed AB, Hans
Kulstötargränd 27
175 45 JÄRFÄLLA


Gulderiet
Hjälmv. 24
175 68 Järfälla


Järfälla Guld & Ur
Allmogeplatsen 18 Jakobsberg Centrum
177 30 JÄRFÄLLA


Masinos Jewellery HB
Visirstråket Jakobsbergs Centrum
177 30 JÄRFÄLLA


Albrekts Guld
Jakobsbergs Centrum
177 30 JÄRFÄLLA

Annons:

Laga och reparera smycken i Järfälla

De olika guldsmeder som finns i Järfälla kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Järfälla varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Järfälla för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du lära mer om Järfälla om du vill veta mer än guldsmeder i Järfälla.

I Järfälla hittade vi sammanlagt 6 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Järfälla som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Stockholm.