Guldsmed i Tumba. Här finns alla guldsmeder i Tumba som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Tumba

Annons:

Bästa guldsmed i Tumba - erfarna och pålitliga guldsmeder i Tumba där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Tumba som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Tumba också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Tumba är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Tumba

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Tumba:

Smycka
Tumba Centrum
147 30 Tumba

Annons:

Laga och reparera smycken i Tumba

De olika guldsmeder som finns i Tumba kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Tumba varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Tumba för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Tumba

I Tumba finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du lära mer om Tumba om du vill veta mer än guldsmeder i Tumba.

I Tumba hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Tumba som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Stockholm.