Guldsmed i Bålsta. Här finns alla guldsmeder i Bålsta som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Bålsta

Annons:

Bästa guldsmed i Bålsta - erfarna och pålitliga guldsmeder i Bålsta där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Bålsta som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Bålsta också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Bålsta är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Bålsta

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Bålsta:

José Martin Ateljé AB
Stockholmsv. 20
746 33 BÅLSTA

Annons:

Laga och reparera smycken i Bålsta

De olika guldsmeder som finns i Bålsta kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Bålsta varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Bålsta för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du lära mer om Bålsta om du vill veta mer än guldsmeder i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Bålsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Uppsala.