Guldsmed i Filipstad. Här finns alla guldsmeder i Filipstad som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Filipstad

Annons:

Bästa guldsmed i Filipstad - erfarna och pålitliga guldsmeder i Filipstad där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Filipstad som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Filipstad också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Filipstad är också möjligt om du besöker någon av de 2 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Filipstad

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Filipstad:

Skölds Guld
Tegnérg. 1
682 30 FILIPSTAD


Medaljongen
Kungsg. 11
682 30 FILIPSTAD

Annons:

Laga och reparera smycken i Filipstad

De olika guldsmeder som finns i Filipstad kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Filipstad varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Filipstad för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Filipstad

I Filipstad finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du lära mer om Filipstad om du vill veta mer än guldsmeder i Filipstad.

I Filipstad hittade vi sammanlagt 2 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Filipstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Värmland.