Guldsmed i Uddeholm. Här finns alla guldsmeder i Uddeholm som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Uddeholm

Annons:

Bästa guldsmed i Uddeholm - erfarna och pålitliga guldsmeder i Uddeholm där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Uddeholm som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Uddeholm också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Uddeholm är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Uddeholm

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Uddeholm:

Guld & Silverateljén
Stationsv. 2 B
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Laga och reparera smycken i Uddeholm

De olika guldsmeder som finns i Uddeholm kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Uddeholm varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Uddeholm för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Uddeholm

I Uddeholm finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du lära mer om Uddeholm om du vill veta mer än guldsmeder i Uddeholm.

I Uddeholm hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Uddeholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Värmland.