Guldsmed i Kalvträsk. Här finns alla guldsmeder i Kalvträsk som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Kalvträsk

Annons:

Bästa guldsmed i Kalvträsk - erfarna och pålitliga guldsmeder i Kalvträsk där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Kalvträsk som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Kalvträsk också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Kalvträsk är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Kalvträsk

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Kalvträsk:

Ava Guld & Silversmide AB
Kalvträsk
930 27 Kalvträsk

Annons:

Laga och reparera smycken i Kalvträsk

De olika guldsmeder som finns i Kalvträsk kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Kalvträsk varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Kalvträsk för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Kalvträsk

I Kalvträsk finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Kalvträsk är en ort i västra delen av Burträsks socken, Skellefteå kommun. Orten klassades som småort till och med år 2005. Fem kilometer sydväst om Kalvträsk ligger Vitbergen naturreservat.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 56, år 2005

Här kan du lära mer om Kalvträsk om du vill veta mer än guldsmeder i Kalvträsk.

I Kalvträsk hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Kalvträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Västerbotten.