Guldsmed i Umeå. Här finns alla guldsmeder i Umeå som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Umeå

Annons:

Bästa guldsmed i Umeå - erfarna och pålitliga guldsmeder i Umeå där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Umeå som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Umeå också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Umeå är också möjligt om du besöker någon av de 7 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Umeå

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Umeå:

Guldsmedjan
Renmarkstorget 6
903 26 UMEÅ


Guldfynd
Vasag. 9 B
903 29 Umeå


Hallbergs Guld
Vasag. 9 C
903 29 Umeå


Kjellins Guld Smycka
Kungsg. 51
903 26 UMEÅ


Albrekts Guld
Strömpilsplatsen 9 Strömpilen
907 43 Umeå


Guldsmedjan I Umeå AB
Renmarksesplanaden
903 26 UMEÅ


Stigs Guld
070 - 509 87 11


Annons:

Laga och reparera smycken i Umeå

De olika guldsmeder som finns i Umeå kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Umeå varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Umeå för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du lära mer om Umeå om du vill veta mer än guldsmeder i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 7 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Umeå som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Västerbotten.