Guldsmed i Vilhelmina. Här finns alla guldsmeder i Vilhelmina som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Vilhelmina

Annons:

Bästa guldsmed i Vilhelmina - erfarna och pålitliga guldsmeder i Vilhelmina där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Vilhelmina som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Vilhelmina också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Vilhelmina är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Vilhelmina

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Vilhelmina:

Guld & Silversmide
Volgsjöv. 33 C
912 32 Vilhelmina

Annons:

Laga och reparera smycken i Vilhelmina

De olika guldsmeder som finns i Vilhelmina kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Vilhelmina varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Vilhelmina för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du lära mer om Vilhelmina om du vill veta mer än guldsmeder i Vilhelmina.

I Vilhelmina hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Vilhelmina som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Västerbotten.