Guldsmed i Sala. Här finns alla guldsmeder i Sala som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Sala

Annons:

Bästa guldsmed i Sala - erfarna och pålitliga guldsmeder i Sala där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Sala som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Sala också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Sala är också möjligt om du besöker någon av de 5 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Sala

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Sala:

SMYCKA
St. Torget 5
733 30 SALA


Guldfynd
S. Esplanaden 2
733 30 SALA


Smyckaguldsmeden
St. Torget 5
733 30 SALA


Guldsmed E. Lindgren AB
St. Torget 5
733 30 SALA


Klockit
Fredsg. 39
733 31 Sala

Annons:

Laga och reparera smycken i Sala

De olika guldsmeder som finns i Sala kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Sala varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Sala för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Sala

I Sala finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du lära mer om Sala om du vill veta mer än guldsmeder i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 5 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Sala som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Västmanland.