Guldsmed i Kärna. Här finns alla guldsmeder i Kärna som arbetar med guldsmide och smycken

Guldsmeder i Kärna

Annons:

Bästa guldsmed i Kärna - erfarna och pålitliga guldsmeder i Kärna där du kan köpa fina, exklusiva och billiga guldsmycken eller få hjälp med personliga smycken. Förutom att hitta en guldsmed i Kärna som säljer vanliga smykcen som förlovningsringar, halsband, berlocker och armband kan många av guldsmederna i Kärna också tillverka skräddarsydda guldsmycken enligt dina personliga önskemål. Laga smycken i Kärna är också möjligt om du besöker någon av de 1 olika guldsmeder som finns att välja mellan idag.
Annons:

Guldsmeder i Kärna

Nedan hittar du vår lista över alla guldsmeder i Kärna:

Blue River Design HB
Västerhöjdsvägen 40
442 70 Kärna

Annons:

Laga och reparera smycken i Kärna

De olika guldsmeder som finns i Kärna kan med stor sannolikhet också hjälpa dig med att laga eller reparera smycken som gått sönder eller bara behöver fräschas upp. Pris för att laga smycken i Kärna varierar baserat på vilken typ av smycke det gäller och på vilket sätt smycket behöver lagas. Kontakta din guldsmed i Kärna för att få bästa pris.

Guldsmedsfakta om orten Kärna

I Kärna finns som bekand minst en guldsmed och nedan finns lite fakta om denna ort.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan du lära mer om Kärna om du vill veta mer än guldsmeder i Kärna.

I Kärna hittade vi sammanlagt 1 olika guldsmeder. Om du inte hittar någon guldsmed i Kärna som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra guldsmeder i Västra Götaland.